Untitled
12 maa 2012
week 14: 1 t/m 7 maart

Op 01 maart was de vierde les van de babymassage. Het eerste half uur hebben we de massageoefeningen van de vorige lessen herhaald (borst, armen, buik, benen, rug). Toen was het voor Bas genoeg en heb ik de nieuwe oefeningen van deze les (gezichtsmassage en yogaoefeningen) niet meer bij Bas gedaan. Misschien dat hij het volgende keer langer volhoudt.
We zijn op 02 maart bij Mariëlle en Marijn op bezoek geweest. Wat is Marijn toch alweer een grote jongen (hij is pas 1 geworden) als je hem naast Bas ziet! We zijn samen naar de peuterspeelzaal gelopen om Melissa op te halen en van daaruit ben ik doorgelopen. Samen met tante Maartje en Eline zijn we bij opa en oma Van Aerle geweest.
Op 04 maart hadden we een drukke dag. We zijn eerst even bij tante Willeke en oom Arjan op bezoek geweest. Tante Maartje, oom Tom, Eline en opa en oma Van Aerle waren er ook. Daarna zijn we bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest, waar ook tante Monique, oom Anton, Esther en Lars waren. Van daaruit zijn we naar het nieuwe huis van Hein en Willemiek gaan kijken. Dat zag er heel anders uit dan de laatste keer dat we er waren: het stucwerk is nu ook klaar en de vloer is gelegd. Het is/wordt erg mooi! Daarna hebben we bij Hein en Willemiek frietjes gegeten.
Op 06 maart was er een bezichtiging bij ons appartement! We zijn op tijd uit huis gegaan en hebben een heel lange wandeling van anderhalf uur gemaakt. De makelaar heeft dezelfde middag nog gebeld. De kijker was erg enthousiast en heeft zelfs gevraagd of hij meubels kan overnemen. Nu maar hopen dat hij zijn hypotheek rond gaat krijgen en we het appartement verkocht hebben!
Op 07 maart zijn we eerst met tante Maartje en Eline bij opa en oma Van Aerle geweest en daarna naar de arts op het consultatiebureau. Bas was gelukkig weer aangekomen. Hij woog 5.550 gram en was 59,5 cm lang. Deze keer hadden we weer een andere arts, omdat de eigenlijke arts van Bas (alweer) ziek was. De eerste keer was ze ziek en is de afspraak overgenomen door de wijkverpleegkundige, nu was ze weer ziek en was er een andere arts. Ze heeft Bas nagekeken. Alles was goed. Hij heeft zijn vaccinaties weer gehad. Tijdens het zetten van de injecties heeft hij hard gehuild, daarna was het gauw genoeg weer over en lijkt hij er gelukkig niet veel last van te hebben.
Bas slaapt nu aardig door. Eerst kreeg hij 5 voedingen per dag en, afhankelijk van hoe laat hij ’s nachts de eerste voeding had, kreeg hij dan soms om 20:00 uur al de 5e en laatste voeding van die dag. We hebben hem een paar keer wakker gemaakt rond 23:00/23:30 uur om hem nog een keer te voeden en nu slaapt hij mooi van 23:30/00.00 uur door tot 07.00/07:30 uur!








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative